דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 יש לבשל את האטריות במים רותחים עד שמתרככים.
  • 2 לאחר שמתקררות האטריות העבירו לקערה.
  • 3 הוסיפו את הביצים.
  • 4 קצצו את הבצל הירוק דק והוסיפו.
  • 5 הוסיפו את התירס, הקמח, הפלפל, המלח, השמנת החמוצה, הגבינה הצהובה והחלב.
  • 6 ערבבו היטב.
  • 7 הכניסו לתנור לחום בינוני לשעה בערך - עד להשחמה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
בפשטידות יחסית קל לחסוך בקלוריות מבלי לפגוע יותר מדי בטעם. ניתן להשתמש בתירס קפוא - בריא יותר, במקום שמנת 15% להמיר לשמנת 9% או אפילו יוגורט 3%. במקום עמק 22% ניתן להשתמש בעמק לייט %9. את הקמח ניתן להמיר לקמח מלא.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 27.1% 27.3% 43.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב