דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אטריות דקיקות בתוספת חזה עוף ותירס
בא לכם משהו טעים לצהריים?
  • 1 חותכים את חזה העוף לרצועות, שמים בקערה גדולה, מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצ`ילי המתוק, הפפריקה המתוקה, השמן והפלפל השחור הגרוס. מערבבים ומשאירים כך כ- 15 דקות לספיגת טעמים.
  • 2 מרתיחים מים בסיר, מבשלים את האטריות ע"פ ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים.
  • 3 מחממים סיר שטוח ורחב (אפשר גם מחבת ווק), מוסיפים את רצועות העוף המתובלות, מטגנים עד שהעוף בשל למשך כ- 10-15 דקות ומוציאים לצלחת.
  • 4 שוטפים קלות את הסיר ומייבשים, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את התירס וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים.
  • 5 מוסיפים את האטריות המבושלות, מערבבים ומנמיכים את הלהבה. מוסיפים גם את רצועות העוף, מערבבים קלות ומכבים את הגז. מתקבל תבשיל עוף שכולם אוהבים ובמיוחד הילדים!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר שטוח ורחב (או ווק).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 9.9% 43.8% 44%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב