דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כל קציצה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצת ירק
קציצת ירק מטוגנת וטעימה
  • 1 לגרד את כל הירקות בפומפייה או במעבד מזון עם הדיסקית המתאימה, לסחוט אותם היטב מהנוזלים ולהעביר לקערה.
  • 2 להוסיף את שאר מרכיבי הקציצות ולערבב הכל לעיסה אחידה.
  • 3 לטגן את קציצות הירק בשמן (ראו מידע נוסף) משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.
  • 4 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש בקמח מלא במקום לבן באותה כמות. כמו כן, ניתן לוותר על הטיגון ולאפות בתנור.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות הירק לאחר הטיגון. יש להשתמש בכחצי כוס שמן לטיגון לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 19.1% 14% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב