דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

מנה אחת, 296 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אומלט עשבי תיבול
  • 1 לקצוץ דק את הבצל הירוק, הפטרוזיליה והעירית, ולערבב יחד. לקצוץ את השום לקוביות קטנות.
  • 2 לטרוף בקערית את הביצים ולהוסיף את הירק, השום והתבלינים.
  • 3 לחמם את שמן הזית במחבת ולטגן את האומלט עד להשחמה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לתערובת בצל סגול, גמבה וכל שעולה על דעתכם.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
על מנת להפוך את המתכון לדיאטטי ניתן להמיר את כף השמן לתרסיס שמן ולחסוך כ-100 קלוריות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 35.6% 30.6% 26%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב