דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (כ- 10 בורקסי פילו גבינה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס פילו גבינה
ארוחת ערב משפחתית נפלאה
  • 1 בקערה מערבבים את כל הגבינות, הפלפל השחור ואגוז המוסקט.
  • 2 מניחים את קוביית הבזילקום עם כף שמן הזית בקערית קטנה, ממיסים דקה אחת במיקרוגל, מערבבים, מוסיפים לקערת הגבינות ומערבבים היטב.
  • 3 עובדים עם עלי הפילו כך (הכוונה לכל עלה בנפרד אך לכל העלים):
  • • מסדרים את העלה על גבי נייר אפייה.
  • • פורסים את העלה לחצי.
  • • את החצי משמנים משתי הצדדים.
  • • ממלאים באמצע בכף וחצי מתערובת הגבינה.
  • • מתחילים לגלגל, מקפלים את הצדדים וממשיכים לגלגל - נוצר בורקס.
  • 4 לאחר שהכנו את הבורקס יש למרוח בביצה ולזרות שומשום.
  • 5 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות (לא טורבו) למשך כחצי שעה עד להשחמה. מתקבל בורקס גבינה מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 15.4% 34.1% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב