דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 428 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות (כ- 18 קציצות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בשר עם עלי מנגולד
שילוב נהדר של בשר בקר ומנגולד
  • 1 מרתיחים מים בסיר, מפרידים את הגבעול הלבן מעלי המנגולד ומרתיחים את העלים כ- 15 דקות, מסננים, קוצצים דק, מניחים במסננת וסוחטים היטב מהנוזלים.
  • 2 בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הקציצות, יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומניחים בצד.
  • 3 בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצלים בשמן עד להזהבה, מוסיפים 3-4 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים והלימון הפרסי, ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את הקציצות לסיר ומבשלים עם מכסה סגור במשך כ- 45 דקות.
  • 5 בזמן הבישול רצוי לערבב את הסיר בתנועות סיבוביות בעדינות, ומשקים בעזרת כף גדולה את הקציצות ברוטב.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם אורז לבן. טיפ: את הגבעול הלבן שהורדנו מעלי המנגולד אפשר בהחלט להוסיף לרוטב הקציצות.

הערך התזונתי לא כולל את הלימון הפרסי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 16.5% 39.1% 38%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב