דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

237 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אומלט פטריות
  • 1 שיטפו את הפטריות היטב וחתכו לרצועות.
  • 2 את הבצל יש לחתוך לקוביות קטנות.
  • 3 ערבבו יחד עם הביצה, התבלינים, הגבינה הצהובה והשום.
  • 4 יש לטגן (בעזרת כף השמן) במחבת חמה עד שהחביתה מושחמת.
  • 5 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כל ירק - בצל ירוק, בצל סגול, גמבה וכו`.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
על מנת להפוך את המתכון לדיאטטי ניתן להמיר את כף השמן לתרסיס שמן ולחסוך כ-100 קלוריות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 34.9% 39.9% 21.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב