דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

מנה אחת, 237 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 שיטפו את הפטריות היטב וחתכו לרצועות.
  • 2 את הבצל יש לחתוך לקוביות קטנות.
  • 3 ערבבו יחד עם הביצה, התבלינים, הגבינה הצהובה והשום.
  • 4 יש לטגן (בעזרת כף השמן) במחבת חמה עד שהחביתה מושחמת.
  • 5 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כל ירק - בצל ירוק, בצל סגול, גמבה וכו`.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
על מנת להפוך את המתכון לדיאטטי ניתן להמיר את כף השמן לתרסיס שמן ולחסוך כ-100 קלוריות.
- פרסומת -

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)350148
חלבונים (גרם)25.46 10.74
פחמימות (גרם)146
מתוכן סוכרים (גרם)3.97 1.67
שומנים (גרם)22.31 9.41
מתוכם שומן רווי (גרם)5.7 2.4
כולסטרול (מ"ג)260.28 109.82
נתרן (מ"ג)1,143482.3
סיבים תזונתיים (גרם)2.32 0.98
מים (גרם)140.7259.37
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)107.2245.24
ויטמין B (מ"ג)4.431.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.490.2
ויטמין B3 (מ"ג)1.750.74
ויטמין B5 (מ"ג)1.630.69
ויטמין B6 (מ"ג)0.380.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)46.8519.77
ויטמין B12 (מק"ג)0.770.32
ויטמין C (מ"ג)10.334.36
ויטמין D (מק"ג)0.690.29
ויטמין E (מ"ג)0.70.3
ויטמין K (מק"ג)6.792.86
סידן (מ"ג)481.69203.24
ברזל (מ"ג)2.240.94
מגנזיום (מ"ג)42.9818.14
זרחן (מ"ג)191.5980.84
אבץ (מ"ג)1.160.49
אשלגן (מ"ג)386.24162.97
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.560.66
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.380.58
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.461.46
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.251.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 34.9% 39.9% 21.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.