שילוב מעניין של טעמים
1. בקערה מערבבים את הביצים עם הסוכר ועם סוכר הוניל.
2. מוסיפים את קמח השקדים, 50 גרם חמאה מומסת ורום, מערבבים הכל עד לקבלת קרם חלק.
3. מניחים את בצק העלים על תבנית פאי 28 משומנת ב- 10 גרם חמאה מומסת. עם מזלג מחוררים את הבצק ושופכים את קרם השקדים על גבי הבצק. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
4. מקלפים את התפוחים ומוציאים את החלק הפנימי והגרעינים.
5. חותכים את התפוחים לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על גבי קרם השקדים סביב סביב בצורה מעגלית מהחוץ אל הפנים.
6. עם מברשת מברישים בחמאה מומסת שנשארה (20 גרם) ומפזרים קינמון, סוכר חום ושקדים מולבנים מעל.
7. מכניסים לתנור למשך 35 דקות. מתקבל טארט תפוחים ושקדים ריחני וטעים להפליא