מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב מעניין של טעמים
- 1 בקערה מערבבים את הביצים עם הסוכר ועם סוכר הוניל. מוסיפים את קמח השקדים, החמאה המומסת והרום, ומערבבים הכל עד לקבלת קרם חלק.
- 2 מניחים את בצק העלים על תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ משומנת בחמאה המומסת. עם מזלג מחוררים את הבצק ומוסיפים מעל את קרם השקדים על גבי הבצק.
- 3 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 4 מקלפים את התפוחים ומוציאים את החלק הפנימי והגרעינים. חותכים את התפוחים לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על גבי קרם השקדים סביב סביב בצורה מעגלית מהחוץ אל הפנים.
- 5 עם מברשת מברישים בחמאה ומפזרים את הסוכר החום, הקינמון והשקדים המולבנים מעל.
- 6 מכניסים לאפייה בתנור למשך כ- 35 דקות. מתקבל טארט תפוחים ושקדים ריחני וטעים להפליא!
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית פאי משומנת בקוטר 28 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3% |
30.4% |
7.6% |
59% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב