דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט תפוחים ואגסים
טעים ביותר לסופ"ש
  • 1 לקלף את התפוחים והאגסים.
  • 2 לחתוך את התפוחים לשמיניות ואח?כ לחתוך ל- 2 כך שיהיו חתיכות די דקות.
  • 3 לקלף ולחתוך את האגסים לשמיניות.
  • 4 בסיר רחב להמיס את החמאה, את הסוכר החום והקינמון, להוסיף את התפוחים והאגסים החתוכים ולבשל עד אשר יהיו קצת רכים אבל לא יותר מדי.
  • 5 לאחר שסיימנו להוציא את הפירות מהסיר, יש לשמור בצד את נוזל הבישול.
  • 6 בכלי נפרד לערבב את רסק התפוחים והלימון.
  • 7 לחמם את התנור ל- 170 מעלות.
  • 8 להניח את הבצק הפריך על גבי תבנית 28 לטארט משומנת.
  • 9 לטרוף ביצה, למרוח על גבי הטארט ומעל לפזר את רסק התפוחים.
  • 10 לסדר את התפוחים והאגסים סביב סביב בצורה מעגלית עד ליצירת שושנה.
  • 11 להכניס לתנור ל- 25 דקות.
  • 12 לחמם בינתיים את נוזל הבישול וכאשר הטארט יוצא מהתנור למרוח עם מברשת את נוזל הבישול על התפוחים.
  • 13 מתקבל טארט מהמם ביופיו וטעמו - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 28 לטארט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 24.2% 5.1% 66.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב