דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טארט תפוחים ואגסים
טארט תפוחים ואגסים
טארט תפוחים ואגסים
טעים ביותר לסופ"ש

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לקלף את התפוחים והאגסים.
  • 2 לחתוך את התפוחים לשמיניות ואח?כ לחתוך ל- 2 כך שיהיו חתיכות די דקות.
  • 3 לקלף ולחתוך את האגסים לשמיניות.
  • 4 בסיר רחב להמיס את החמאה, את הסוכר החום והקינמון, להוסיף את התפוחים והאגסים החתוכים ולבשל עד אשר יהיו קצת רכים אבל לא יותר מדי.
  • 5 לאחר שסיימנו להוציא את הפירות מהסיר, יש לשמור בצד את נוזל הבישול.
  • 6 בכלי נפרד לערבב את רסק התפוחים והלימון.
  • 7 לחמם את התנור ל- 170 מעלות.
  • 8 להניח את הבצק הפריך על גבי תבנית 28 לטארט משומנת.
  • 9 לטרוף ביצה, למרוח על גבי הטארט ומעל לפזר את רסק התפוחים.
  • 10 לסדר את התפוחים והאגסים סביב סביב בצורה מעגלית עד ליצירת שושנה.
  • 11 להכניס לתנור ל- 25 דקות.
  • 12 לחמם בינתיים את נוזל הבישול וכאשר הטארט יוצא מהתנור למרוח עם מברשת את נוזל הבישול על התפוחים.
  • 13 מתקבל טארט מהמם ביופיו וטעמו - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 28 לטארט.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מירי צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)270192
חלבונים (גרם)2.79 1.98
פחמימות (גרם)3626
מתוכן סוכרים (גרם)12.4 8.79
שומנים (גרם)13.28 9.42
מתוכם שומן רווי (גרם)7.47 5.3
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)31.33 22.22
נתרן (מ"ג)100.1771.04
סיבים תזונתיים (גרם)2.44 1.73
מים (גרם)72.8251.64
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)10.37.31
ויטמין B (מ"ג)0.350.25
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.094.32
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.04
ויטמין C (מ"ג)2.361.67
ויטמין D (מק"ג)0.120.08
ויטמין E (מ"ג)0.140.1
ויטמין K (מק"ג)2.171.54
סידן (מ"ג)14.8410.52
ברזל (מ"ג)0.290.21
מגנזיום (מ"ג)5.33.76
זרחן (מ"ג)19.2313.64
אבץ (מ"ג)0.140.1
אשלגן (מ"ג)98.5869.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.220.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.210.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 24.2% 5.1% 66.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה