דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 217 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נוקידס
"ניוקי" טריפוליטאי עם בשר בקר
  • 1 מכינים את הבצקניות: מערבבים את כל המצרכים היטב, אם דביק אפשר להוסיף עוד מעט קמח. ליצור גלילים בקוטר 1/2 ס"מ, לחתוך לחתיכות של 1/2 ס"מ, ליצור עיגולים קטנים ולהניח בצד על נייר אפייה.
  • 2 את התבשיל אני מבשלת בסיר לחץ: מטגנים היטב בשמן את הבשר והעצמות, מוסיפים את העגבניה, רסק העגבניות, השום והתבלינים, מכסים במים עד גובה הבשר, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה.
  • 3 לאחר שהסיר התקרר, פותחים אותו ומוסיפים את הבצקניות, מכסים במכסה רגיל (לא של סיר לחץ), וממשיכים לבשל את התבשיל עוד כשעה. בודקים אם חסר נוזלים (אפשר להוסיף מעט מים).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ישנה אפשרות לבשל כמו חמין ואז לא מבשלים בסיר לחץ, אלא כל הלילה על פלטה וזה יוצא מעדן. מתאים לשבת חורפית.

הערך התזונתי לא כולל את עצמות הבקר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 16.7% 42.1% 40.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב