1. מכינים את הבצקניות - מערבבים את כל החומרים היטב, אם דביק אפשר להוסיף עוד מעט קמח.
2. ליצור גלילים בקוטר 1/2 ס"מ, לחתוך לחתיכות של 1/2 ס"מ וליצור עיגולים קטנים.
3. להניח בצד על נייר אפייה.
4. את התבשיל אני מבשלת בסיר לחץ - בשמן מטגנים את הבשר והעצמות היטב, מוסיפים את העגבניה, השום ושאר התבלינים.
5. מכסים במים עד גובה הבשר, מביאים לרתיחה וסוגרים את הסיר.
6. מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה.
7. לאחר שהסיר התקרר, פותחים אותו ומוסיפים את הבצקניות, מכסים במכסה רגיל (לא של סיר לחץ), וממשיכים לבשל את התבשיל עוד כשעה. בודקים אם חסר נוזלים - אפשר להוסיף מעט מים.
8. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את עצמות הבקר.