דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 222 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נתחוני חזה עוף עם בצל וצנוברים
חזה עוף רווי בטעמים
  • 1 מחממים שמן זית במחבת גדולה (אפשר גם בווק).
  • 2 מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים עד הזהבה.
  • 3 מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון כ- 2 דקות נוספות.
  • 4 מוסיפים את נתחוני חזה העוף וממשיכים בטיגון עד שהעוף משנה צבעו ללבן.
  • 5 מוסיפים תבלינים ומערבבים.
  • 6 מוסיפים את הצנוברים, מערבבים וממשיכים בטיגון כ- 4 דקות נוספות.
  • 7 מוסיפים את עגבניות השרי וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: בפיתה, בלאפה או בבאגט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 18.8% 54.3% 22.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב