מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 221 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
חזה עוף רווי בטעמים
- 1 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (אפשר גם בווק), מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון כ- 2 דקות נוספות.
- 2 מוסיפים את נתחוני חזה העוף וממשיכים בטיגון עד שהעוף משנה צבעו ללבן. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את הצנוברים, מערבבים וממשיכים לטגן כ- 4 דקות נוספות.
- 3 מוסיפים את עגבניות השרי וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות. זהו - מוכן!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
הצעת הגשה: בפיתה, בלאפה או בבאגט.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
18.8% |
54.2% |
22.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב