דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 316 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • יש לבשל את הכרובית במים, כאשר היא מוכנה, קררו אותה ולאחר מכן יש למעוך בקערה.
  • טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים להם את הגבינות, פירורי הלחם והתבלינים. ערבבו היטב והוסיפו את הכרובית ואת הפטריות מקופסת השימורים.
  • את הכל יש להעביר לתבנית משומנת ולהעביר לתנור, מומלץ חום בינוני למשך כ-45 דקות.
  • הפשטידה מוכנה כאשר הקיסם יבש.
  • בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף תירס צעיר מקופסא במקום הפטריות, וגבינה צפתית במקום הגבינה הבולגרית.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
את הגבינה הבולגרית להמיר בבולגרית 5%.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 17.3% 39.7% 33.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב