מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 391 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מעדן עם המון פטריות
- 1 לנקות את הפרגיות ולשטח אותן מעט.
- 2 לטגן את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את שיני השום הכתושות ולטגן עוד מעט. להוסיף את הבשר הטחון והפטריות החתוכות, ולטגן עד שהבשר משנה צבעו. להוסיף את התיבוליות והצ`ילי המתוק, ולהמשיך לבשל עוד כ- 5 דקות.
- 3 למלא כל פרגית בתערובת הבשר, להניח על נייר אפייה ומתחתיו נייר כסף, ולגלגל כמו סוכריה.
- 4 לחמם סיר מים, להניח את הפרגיות עם הכיסוי בתוך המים, לבשל כ- 7 דקות ואז להסיר הכיסוי (הפרגית מקבלת את צורתה העגולה).
- 5 בסיר שטוח להרתיח את המים עם התבלינים, להניח את הפרגיות בתוך הסיר, לפזר ביניהן את הפטריות השלמות ולבשל כחצי שעה.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להוסיף גם ערמונים קלויים.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
26.2% |
66.7% |
6.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב