דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים ואגוזים
  • 1.לקלוף את התפוחים וחתוך לקוביות קטנות, לשים בקערה ולשפוך מעל חצי כוס סוכר ואת הקינמון.
  • 2 לערבב בקערה נפרדת את הביצים, שארית הסוכר ,שמן וסירופ מייפל ולערבל היטב.
  • 3 לקצוץ את האגוזים ולערבב עם הקמח ואבקת האפיה.
  • 4 לערבב את תערובת האגוזים (3) עם תערובת הביצים (2).
  • 5 לבסוף להוסיף את התפוחים בתנועות קיפול.
  • 6 לשמן שתי תבניות מאורכות ולמזוג לתוכן את התערובת.
  • 7 לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות כ-45 דקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 24% 9.1% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב