דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיגרים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עלי סיגר במילוי בשר עוף טחון
סיגרים עם עוף ותירס
  • 1 מטגנים במחבת את הבצל בשמן עד להשחמה. מוסיפים את העוף הטחון, מטגנים עד לשינוי צבע ותוך כדי למעוך בעזרת מזלג כדי למנוע גושים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מכבים את הגז, מוסיפים את התירס, מערבבים ומצננים.
  • 2 הכנת ה"דבק": בקערה קטנה שמים את הקמח ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ודליל (למריחה).
  • 3 מניחים עלה סיגר על משטח עבודה, מניחים במרכז כ- 2 עד 3 כפות מתערובת הבשר, בחצי העליון של העלה מורחים "דבק" בעזרת מברשת, מגלגלים את העלה, כשמגיעים לחצי מקפלים את השוליים, ממשיכים בגילגול ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  • 4 מורחים ביצה טרופה על כל עלה סיגר, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180-190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 20.9% 36.8% 39.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב