דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עלי סיגר במילוי בשר עוף טחון
עלי סיגר במילוי בשר עוף טחון
עלי סיגר במילוי בשר עוף טחון
סיגרים עם עוף ותירס

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיגרים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים במחבת את הבצל בשמן עד להשחמה. מוסיפים את העוף הטחון, מטגנים עד לשינוי צבע ותוך כדי למעוך בעזרת מזלג כדי למנוע גושים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מכבים את הגז, מוסיפים את התירס, מערבבים ומצננים.
  • 2 הכנת ה"דבק": בקערה קטנה שמים את הקמח ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ודליל (למריחה).
  • 3 מניחים עלה סיגר על משטח עבודה, מניחים במרכז כ- 2 עד 3 כפות מתערובת הבשר, בחצי העליון של העלה מורחים "דבק" בעזרת מברשת, מגלגלים את העלה, כשמגיעים לחצי מקפלים את השוליים, ממשיכים בגילגול ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  • 4 מורחים ביצה טרופה על כל עלה סיגר, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180-190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)184167
חלבונים (גרם)13.91 12.63
פחמימות (גרם)1514
מתוכן סוכרים (גרם)1.11 1.01
שומנים (גרם)7.92 7.2
מתוכם שומן רווי (גרם)1.79 1.63
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.04
כולסטרול (מ"ג)67.75 61.55
נתרן (מ"ג)364.06330.75
סיבים תזונתיים (גרם)1.07 0.97
מים (גרם)54.0849.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)7.797.08
ויטמין B (מ"ג)4.64.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.15
ויטמין B3 (מ"ג)3.353.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.720.65
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.756.13
ויטמין B12 (מק"ג)0.280.25
ויטמין C (מ"ג)1.271.16
ויטמין D (מק"ג)0.10.09
ויטמין E (מ"ג)0.240.22
ויטמין K (מק"ג)1.361.24
סידן (מ"ג)37.4234
ברזל (מ"ג)0.690.63
מגנזיום (מ"ג)16.7415.21
זרחן (מ"ג)127.04115.41
אבץ (מ"ג)1.010.92
אשלגן (מ"ג)365.56332.11
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.080.98
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.940.85
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.452.23
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.081.89

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 20.9% 36.8% 39.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה