מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (ל- 8-10 סועדים)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לביבות כרובית לסוכרתיים, צילום: פיליפ מטראי
- 1 מבשלים את הכרובית, מניחים להפשרה, שמים במסננת וסוחטים.
- 2 מעבדים ביצים, חלבונים ובצל קלוף במעבד מזון.
- 3 מוסיפים את פרחי הכרובית, הקמח והתבלינים, וממשיכים לעבד, רק עד שהחומרים קצוצים היטב. היזהרו מעיבוד יתר.
- 4 משמנים מחבת טפלון בעזרת נייר סופג טבול בשמן, ומרססים בתרסיס שמן. מחממים את המחבת על אש קטנה.
- 5 יוצרים לביבות בעזרת כף ומחליקים למחבת.
- 6 מטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
- 7 בתיאבון
- טיפ לטיגון לביבות לייט:
- לפני טיגון כל מחזור חדש של לביבות, מרססים את המחבת בתרסיס שמן ו/או מנגבים את המחבת בשמן מדי פעם. התאזרו בסבלנות עם הלביבות הללו - צריך לטגן אותן זמן ממושך, עד שהן עשויות גם מבפנים, אחרת הן תתפרקנה.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להחליף את הכרובית בברוקולי או בתרד (הערכים התזונתיים שלהם קרובים לאלה של הכרובית). ניתן להגיש לצד גבינה לבנה.
מומלץ להכנה - הלביבות האלה עדיפות מלביבות תפוחי אדמה העמוסות בפחמימות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.9% |
19.1% |
23.5% |
40.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב