דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג סלמון ברוטב סיני
מנת סלמון מקורית ומיוחדת
  • 1 לנקות את פילה הסלמון ולהניח במסננת.
  • 2 בקערה לערבב את כל מרכיבי המשרה, להוסיף את הדגים, לעסות מעט עם הידיים ולעטוף את הקערה בניילון נצמד.
  • 3 להניח לדגים במשרה למשך שעתיים. להכניס לתנור עטוף בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, לאפות את הדגים בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות, להסיר את הכיסוי, להעביר למצב גריל ולאפות עוד כ- 10 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
כדאי להשרות את הדגים כשעתיים - זה מחדד את הטעמים של הדג. לא לתבל - להכניס לתנור ישר. המלצת הגשה: כתוספת ירק זרמתי עם ברוקולי שהקפצתי אותו לאחר רתיחה וסינון. את הברוקולי מקפיצים בווק עם כף שמן, 3 שיני שום כתושות ו- 2 כפות רוטב סויה, להקפיץ כ- 4 דקות ולהגיש - לתבל רק במעט פלפל שחור גרוס.

הערך התזונתי לא כולל את תוספת הברוקולי. כדאי מאוד - יוצא סוף הדרך! זמן ההכנה כולל את השהיית הדגים במשרה. המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 39.4% 55.4% 4.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב