דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג סלמון ברוטב סיני
מנת סלמון מקורית ומיוחדת
  • 1 לנקות את הדג ולהניח במסננת.
  • 2 בקערה להניח את כל המצרכים: שמן, רוטב סויה, רוטב טריאקי, פלפל שחור גרוס, פפריקה גרוסה ושום.
  • 3 להוסיף את הדג, ללטף עם הידיים ולעטוף את הקערה בניילון נצמד.
  • 4 להניח לדג במשרה למשך שעתיים ואז להכניס לתנור עטוף בנייר כסף.
  • 5 לאפות את הדגים בתנור על 190 מעלות במשך 25 דקות עם נייר כסף, להסיר את נייר הכסף, להעביר למצב גריל ולאפות עוד 10 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
כדאי להשרות את הדגים כשעתיים - זה מחדד את הטעמים של הדג. לא לתבל - להכניס לתנור ישר. המלצת הגשה: כתוספת ירק זרמתי עם ברוקולי שהקפצתי אותו לאחר רתיחה וסינון. את הברוקולי מקפיצים בווק עם כף שמן, 3 שיני שום כתושות ו- 2 כפות רוטב סויה, להקפיץ כ- 4 דקות ולהגיש - לתבל רק במעט פלפל שחור גרוס.

הערך התזונתי לא כולל את תוספת הברוקולי. כדאי מאוד - יוצא סוף הדרך! זמן ההכנה כולל את השהיית הדגים במשרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 39.4% 55.4% 4.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב