דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 142 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה וגבינה קלה להכנה
ארוחת ערב חלבית במיוחד
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה ומסננים.
  • 2 בקערה מערבבים את הגבינות עם השמנת ללא הפרמז`ן. מוסיפים את הביצים, אבקת מרק הפטריות, הפלפל השחור ואגוז המוסקט, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הפסטה לקערה ומערבבים היטב.
  • 4 לוקחים תבנית חד פעמית גדולה, משמנים עם מעט שמן ומפזרים 3 כפות פירורית.
  • 5 מפזרים את הפסטה ומשטחים היטב, ועל הכל מפזרים שוב 3 כפות פירורית. מוסיפים את החמאה החתוכה במספר מקומות.
  • 6 מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ- 40 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לאחר שעה של קירור - כך הפשטידה מתייצבת.

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית גדולה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 20.6% 20.8% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב