דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סיגרים עם בשר ותפוחי אדמה
סיגרים מעלי פילו מושלמים לאירוח
  • 1 מתחילים עם הכנת המלית: מאדים ומפוררים את הבשר על מחבת גדולה (עם ציפוי טפלון/קרמי) תוך כדי ערבוב. ברגע שהבשר משנה את צבעו מוסיפים את הבצל, השום, הפטרוזיליה, המלח (כפית), הפלפל השחור, הפפריקה, הכמון והבהרט. ממשיכים לאדות עוד כ- 8 דקות עד לריכוך הבצל (אין צורך להוסיף שמן, יש לבשר מספיק שומן בשביל האידוי). באותה מחבת מזיזים לצד את הבשר, מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומרסקים אותם (ריסוק מעט גס). מפזרים מעל את המלח (קורט) והכורכום.
  • 2 מניחים דף פילו על משטח, מורחים מעט שמן על מחצית מהדף לאורך, מקפלים את הצד הלא מרוח מעל, ושוב מורחים מעט שמן. מניחים בקצה העליון כ- 2 כפות ממלית הבשר ומעל מוסיפים כ- 2 כפות ממלית תפוחי האדמה.
  • 3 מגלגלים לצורת סיגר ועושים כך עם שאר דפי הפילו. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה וחוצים כל "סיגר" לשניים.
  • 4 מצפים בביצה טרופה ובשומשום, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 17.1% 30.3% 50.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב