דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סיגרים עם בשר ותפוחי אדמה
סיגרים עם בשר ותפוחי אדמה
סיגרים עם בשר ותפוחי אדמה
סיגרים מעלי פילו מושלמים לאירוח

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מתחילים עם הכנת המלית: מאדים ומפוררים את הבשר על מחבת גדולה (עם ציפוי טפלון/קרמי) תוך כדי ערבוב. ברגע שהבשר משנה את צבעו מוסיפים את הבצל, השום, הפטרוזיליה, המלח (כפית), הפלפל השחור, הפפריקה, הכמון והבהרט. ממשיכים לאדות עוד כ- 8 דקות עד לריכוך הבצל (אין צורך להוסיף שמן, יש לבשר מספיק שומן בשביל האידוי). באותה מחבת מזיזים לצד את הבשר, מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומרסקים אותם (ריסוק מעט גס). מפזרים מעל את המלח (קורט) והכורכום.
  • 2 מניחים דף פילו על משטח, מורחים מעט שמן על מחצית מהדף לאורך, מקפלים את הצד הלא מרוח מעל, ושוב מורחים מעט שמן. מניחים בקצה העליון כ- 2 כפות ממלית הבשר ומעל מוסיפים כ- 2 כפות ממלית תפוחי האדמה.
  • 3 מגלגלים לצורת סיגר ועושים כך עם שאר דפי הפילו. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה וחוצים כל "סיגר" לשניים.
  • 4 מצפים בביצה טרופה ובשומשום, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)182194
חלבונים (גרם)11.21 11.98
פחמימות (גרם)1920
מתוכן סוכרים (גרם)0.59 0.63
שומנים (גרם)6.35 6.79
מתוכם שומן רווי (גרם)1.27 1.36
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)37.24 39.8
נתרן (מ"ג)363.14388.12
סיבים תזונתיים (גרם)0.77 0.82
מים (גרם)48.7452.09
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)13.3214.23
ויטמין B (מ"ג)33.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.09
ויטמין B3 (מ"ג)2.292.45
ויטמין B5 (מ"ג)0.380.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.7510.42
ויטמין B12 (מק"ג)11.07
ויטמין C (מ"ג)4.534.85
ויטמין D (מק"ג)0.070.08
ויטמין E (מ"ג)0.170.18
ויטמין K (מק"ג)30.2532.33
סידן (מ"ג)34.1636.51
ברזל (מ"ג)1.251.33
מגנזיום (מ"ג)14.5115.51
זרחן (מ"ג)89.9996.18
אבץ (מ"ג)2.172.32
אשלגן (מ"ג)221.17236.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.15
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 17.1% 30.3% 50.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה