דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף וירקות בתנור ברוטב סויה ודבש
מנה טעימה ועשירה בטעמים
  • 1 את שוקי העוף והירקות (לאחר שניקינו ופרסנו) מעבירים לקערה גדולה, ממליחים בכפית מלח ומערבבים.
  • 2 מערבבים היטב את כל המצרכים לרוטב יחד (חוץ מכוס המים), יוצקים מעל העוף והירקות ושוב מערבבים. את התימין אפשר לקצוץ עם/בלי הגבעולים.
  • 3 מעבירים הכל לתבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי) ומוסיפים כוס מים.
  • 4 מכניסים לתנור לאפייה בחום של 190 מעלות למשך כשעה. כחצי שעה ראשונה אופים כשהתבנית מכוסה בנייר כסף, אח"כ מורידים את הנייר וממשיכים לאפות עד הזהבה (רצוי לא לייבש את הנוזלים לקראת סוף האפייה - שומר על העסיסיות).
  • 5 מעדן - בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום אבקת מרק העוף ניתן להשתמש במעט יותר מלח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 18.7% 41.5% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב