דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות משתי לביבות גדולות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוח אדמה, בטטה ותרד
לביבות שכיף לאכול עם תרד
  • 1 מערבבים את כל מצרכי הלביבות ומחלקים לשתיים (יוצאות 2 לביבות גדולות בגודל המחבת).
  • 2 במחבת טפלון בינונית מחממים כפית שמן, משטחים את החלק הראשון ומטגנים כ- 10 דקות מכל צד. כאשר הופכים משמנים את המחבת בעוד חצי כפית שמן.
  • 3 כך עושים גם עם החלק השני. אפשר לטגן את התערובות כלביבות קטנות יותר בשמן עמוק.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין את הלביבות גם ללא התרד.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 11.9% 12.9% 68.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב