דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (כ- 20 לביבות לטקס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות לטקס קלאסיות בתוספת בטטה
לביבות טעימות עם תפוח אדמה ובטטה
  • 1 לערבב את כל החומרים ולטגן במחבת (עדיף טפלון) עד להזהבה יפה למשך כ- 5 דקות מכל צד (להשתמש בכוס שמן לטיגון - ראו מידע נוסף).
  • 2 לספוג בנייר סופג בתום הטיגון.
  • 3 לאכול בלי נקיפות מצפון כי חנוכה יש רק פעם בשנה חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון (3/4 כוס). יש לטגן בכוס שמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 44% 9.6% 42%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב