דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 685 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה סלמון וירקות מוקפצים
מנה שאפשר לאכול עם העיניים
  • 1 חותכים את הפילה ל- 5 מנות (200 גרם למנה). סוחטים מעל כל מנה מעט מיץ לימון, ממליחים ומפלפלים. מחממים במחבת כבדה את שמן הזית וצורבים את הדג משני הצדדים. מעבירים את הדג לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות (לא לייבש את הדג).
  • 2 לאותה מחבת מוסיפים את שמן הזית ואת כל הירקות, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך ומביאים לרתיחה. מוסיפים את היין הלבן, מצמצמים ושורפים אלכוהול. מוסיפים את הטריאקי והסויה למחבת, סוחטים חצי לימון ומצמצמים נוזלים. מוסיפים את עשבי התיבול, מקפיצים ומכבים את האש.
  • 3 להרכבת המנה יוצקים במרכז כל צלחת מהירקות ומעליהם מניחים את הדג. מטפטפים מעט מהנוזלים שבמחבת מעל הדג. ניתן לקשט בעירית או בצל ירוק.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון/צריבה ובישול/הקפצה. התבלינים וכל המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 34% 38.2% 22.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב