דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה שאפשר לאכול עם העיניים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 682 גרם למנה\יחידה (ל- 5 סועדים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את הפילה של הדג ל- 5 מנות (200 גרם למנה).
  • 2 סוחטים על כל מנה מעט מיץ לימון, ממליחים ומפלפלים.
  • 3 מחממים במחבת כבדה חצי מכמות שמן הזית, וצורבים את הדג משני הצדדים.
  • 4 מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ- 10 דקות (לא לייבש את הדג).
  • 5 לאותה מחבת מוסיפים את שאר שמן הזית ואת כל הירקות, למעט עשבי התיבול. ממליחים ומפלפלים לפי הצורך ומביאים לרתיחה.
  • 6 מוסיפים את היין הלבן, מצמצמים ושורפים אלכוהול. מוסיפים את הטריאקי והסויה למחבת, סוחטים חצי לימון ומצמצמים נוזלים.
  • 7 מוסיפים את עשבי התיבול, מקפיצים ומכבים את האש.
  • 8 להרכבת המנה יוצקים במרכז כל צלחת מהירקות ומעליהם מניחים את הדג. מטפטפים מעט מהנוזלים שבמחבת מעל הדג. ניתן לקשט בעירית או בצל ירוק.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון/צריבה ובישול/הקפצה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שלום

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)780114
חלבונים (גרם)54.13 7.94
פחמימות (גרם)325
מתוכן סוכרים (גרם)9.05 1.33
שומנים (גרם)48.18 7.06
מתוכם שומן רווי (גרם)8.58 1.26
כולסטרול (מ"ג)126 18.48
נתרן (מ"ג)664.9197.49
סיבים תזונתיים (גרם)7.38 1.08
מים (גרם)529.0477.57
ליקופן (מ"ג)0.020
ויטמין A (מק"ג)336.9349.4
ויטמין B (מ"ג)30.184.43
ויטמין B1 (מ"ג)1.020.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.730.11
ויטמין B3 (מ"ג)21.353.13
ויטמין B5 (מ"ג)4.780.7
ויטמין B6 (מ"ג)20.29
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)290.8642.65
ויטמין B12 (מק"ג)5.60.82
ויטמין C (מ"ג)226.0933.15
ויטמין D (מק"ג)0.130.02
ויטמין E (מ"ג)3.220.47
ויטמין K (מק"ג)532.1778.03
סידן (מ"ג)175.325.7
ברזל (מ"ג)5.430.8
מגנזיום (מ"ג)141.5920.76
זרחן (מ"ג)759.6111.38
אבץ (מ"ג)3.120.46
אשלגן (מ"ג)2,078304.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)9.351.37
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.330.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.730.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)9.041.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.260.62

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 34.1% 38.3% 22.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז עם פול ושמיר

אורז עם פול ושמיר

מרק תירס

מרק תירס

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

עוגת גבינה באסקית

עוגת גבינה באסקית

עוגת ארל גריי, פרג ולימון

עוגת ארל גריי, פרג ולימון

עוגיות שקדים ללא גלוטן ממולאות תמרים

עוגיות שקדים ללא גלוטן ממולאות תמרים

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪