דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוקו סבזי
קוקו סבזי שפרסים אוהבים, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לטרוף את הביצים עם המלח והפלפל השחור.
  • 2 לשטוף היטב את כל הירק, לקצוץ דק ולהוסיף לביצים הטרופות.
  • 2 להוסיף את הקמח ולערבב היטב. להניח בצד כ- 10 דקות לפני הטיגון.
  • 3 לחמם את השמן המעורבב עם הכורכום במחבת גדולה.
  • 4 בעזרת כף גדולה לקחת מהתערובת (התערובת קצת מיימית אבל אל חשש), ליצור מעין חביתיות קטנות ולטגן על להבה גדולה כ- 5 דקות מכל צד עד להזהבה. מתקבל קוקו סבזי פרסי פשוט, קל, טעים ובריא.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש בקמח מלא במקום לבן באותה כמות. כמו כן, ניתן גם להפחית בשמן לטיגון.

אפשר לטגן גם בצורה של חביתה אחת גדולה ועבה. כמות השמן במתכון הינה כמות השמן המוערכת שנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות גדולה יותר של שמן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 37.4% 26.5% 28.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב