דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 521 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק בורגול
מרק טעים ביותר לחורף
  • 1 משרים את הבורגול במים למשך כחצי שעה ומסננים.
  • 2 מרתיחים בסיר את כנפי העוף כרבע שעה לפחות.
  • 3 בסיר אחר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ולריכוך קל. מוסיפים את הגזר והשום, וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות המגורדות לעוד כ- 5 דקות. מוסיפים כ- 2.5 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את הכנפיים והבורגול לסיר, ומערבבים. ממשיכים בבישול כחצי שעה נוספת עד שהבורגול מבושל. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מתקבל מרק בורגול חורפי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שחפץ במרק פרווה יכול בהחלט לוותר על הכנפיים ולהשתמש באבקת מרק עוף פרווה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אפשר לוותר על אבקת מרק העוף ולשים מעט יותר מלח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 12.2% 35.5% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב