דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 621 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק חזה עוף וטורטייה
יופי של הגשת מרק, צילום: דביר אלמוג
  • 1 מחממים סיר עם השמן ומטגנים את הירקות: בצל, גזר, שום, סלרי ופלפל חריף.
  • 2 לאחר טיגון של כ- 2 דקות מוסיפים את חזה העוף הטרי והחתוך לקוביות, ומטגנים היטב.
  • 3 לירקות וחזה העוף מוסיפים סק העגבניות, ג`ינג`ר מגורד ועגבניות שרי חצויות, וממשיכים לטגן 5 דקות נוספות.
  • 4 מוסיפים את התבלינים והמים ומערבבים היטב. מבשלים 20 דקות, מורידים קצף ושומן מהסיר, ומוסיפים את הבזיליקום והפטרוזיליה הטרייה.
  • 5 את הטורטייה יש לחתוך למקלות דקים ולטגן בשמן עד קריספיות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגשה: בצלחת עמוקה מוזגים את המרק החם עם הירקות והעוף, ומעל הכל את הטורטייה הקריספית.

הערך התזונתי לא כולל את השמן לטיגון הטורטייה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 14% 44.1% 36.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב