דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (כ- 15 קציצות טלה במשקל 80 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות טלה
אין על בשר טלה על האש
  • 1 קוצצים או טוחנים גס את הבשר עם השומן שלו ומניחים בקערה. משקל כתף הטלה עשוי להשתנות כמובן מכתף לכתף.
  • 2 מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב. מורידים מהאש ומקררים. לאחר שהבצל התקרר מוסיפים אותו לתערובת בשר הטלה. מוסיפים את הפטרוזיליה, הכמון, המלח והפלפל, מערבבים היטב את הכל, מניילנים ומכניסים למקרר לכמה שעות.
  • 3 מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים קציצות (בערך 80 גרם כל אחת), וצולים על הגריל. מי שאין ברשותו גריל - ניתן לצרוב את הקציצות במחבת עם מעט שמן זית מכל צד, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות לכמה דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 42% 50.5% 6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.76 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב