מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 446 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות (20 יחידות במנה))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
רביולי עם ערמונים וחמאה
- 1 לשים את כל חומרי הבצק יחד עד לקבלת מסה אחידה אשר לא נדבקת לידיים, עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר.
- 2 בזמן מנוחת הבצק, מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות ק"ג ערמונים ל- 20-30 דקות, עד שהערמונים מתפוצצים.
- 3 מוציאים את הערמונים מהתנור, מקלפים וקוצצים דק עם סכין.
- 4 קוצצים את הבצל והשום, מטגנים יחד עם הערמונים בכף שמן ומוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח.
- 5 מניחים את התערובת להתקרר.
- 6 פותחים את בצק הפסטה לעלה דק בעזרת מכונת פסטה (מס` 7) או על ידי רידוד הבצק במערוך עד לקבלת עובי של קלף.
- 7 באמצעות כוס קורצים עיגולים בקוטר של 6-8 סנטימטר. במרכז כל עיגול מניחים כפית מן המלית.
- 8 טורפים בקערה נפרדת שתי ביצים ומורחים בקצה כל עיגול (על מנת להדביק).
- 9 מקפלים לחצי עיגול, מהדקים את הקצוות ובוזקים מעל קמח דורום (אפשר גם קמח רגיל).
- 10 מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכניסים את הרביולי לרבע שעה לתנור.
- 11 הכנת הרוטב: ממלאים סיר עם מים חמים וכפית מלח עד לרתיחה. מתוך הסיר יוצקים מצקת אחת של מים למחבת ומוסיפים לה רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ורבע כפית תימין (או כל עשב תיבול אחר לפי הטעם).
- 12 מאדים את המים עד כדי ייבוש של המחבת (עד שנשארת במחבת כמות של כף מים).
- 13 מוסיפים למחבת 50 גרם חמאה וממיסים עד למרקם קרמי.
- 14 את הרביולי מניחים בסיר המים הרותחים 2-3 דקות ומוסיפים למחבת הרוטב. כך עושים עם כל ארבעת המנות הנוספות.
- 15 מוציאים כאשר כל אחת מהיחידות עטופה בקרם חמאה.
- 16 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את קמח הדורום. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה וטיגון. קפה רינגלבלום זו מסעדה חברתית שמעסיקה נערים בסיכון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.8% |
21.7% |
9.1% |
65.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב