דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 438 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חמין תרד
חמין מקורי ומיוחד
  • 1 משרים את השעועית ללילה במים.
  • 2 במחבת מחממים את השמן, מוסיפים את התרד ומטגנים עד להשחמה כ- 20 דקות. מערבבים את התרד במחבת כל הזמן עד להשחרתו.
  • 3 בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הבשר, העצמות וכל שאר מרכיבי החמין. מכסים במים עד לגובה התבשיל. לאחר רתיחה מעבירים לאש נמוכה לבישול של כשעתיים.
  • 4 להכנת הכופתאות: מערבבים את כל המצרכים ומניחים כמה דקות בצד. לאחר שהתבשיל רותח יוצרים כופתאות ומניחים מעל התבשיל. לאחר מכן מעבירים לפלטה ללילה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל בשר לבישול ארוך כמו צלעות, שפונדרה, כתף וכו` - אני השתמשתי עם שריר הזרוע.

הערך התזונתי לא כולל את עצמות הבקר. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. המתכון מהמטבח הטריפוליטאי ונקרא "טבחה בסלק". התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 11.5% 29.8% 51.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב