דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 665 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקת עגבניות ופלפלים
שקשוקה ביתית טעימה בלי הרבה מאמץ
  • 1 לאדות במחבת גדולה את כל הירקות עם שמן זית (ניתן לוותר על השמן ולהסתמך על נוזלי העגבניה).
  • 2 כשהירקות חצי רכים להוסיף כוס וחצי מים, רסק עגבניות ותבלינים.
  • 3 לבשל ללא מכסה עד שהתבשיל מסמיך והירקות מבושלים לגמרי.
  • 4 להנמיך את האש.
  • 5 להוסיף מלמעלה את הביצים (כשהחלמון שלם) בצורה מסודרת ככל הניתן, לפזר מלמעלה מעט מלח ופלפל, ולבשל עוד כרבע שעה עד שהביצים מתגבשות היטב.
  • 6 להגיש לשולחן בשלמות עם המחבת.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: באגט/חלה/פיתה/פוקאצ`ה טרייה, טחינה, סלט ערבי (עגבניות מרוסקות עם שום ושמן זית).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואידוי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 19% 24.9% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב