דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 387 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף שלם ותפוחי אדמה בתנור
יש על ארוחת הצהריים הזו?
  • 1 מקלפים את תפוחי האדמה, שוטפים וחוצים לשניים. את חזה העוף השלם חוצים לשני נתחים.
  • 2 מעבירים הכל לתבנית יציקה (עם ציפוי טפלון/קרמי) ומתבלים במלח גס.
  • 3 מערבבים בשמן את התבלינים והדבש, יוצקים מעל הכל ומורחים היטב. מוסיפים גם את המים לתבנית.
  • 4 מכסים את התבנית בנייר כסף (אין צורך לאטום) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ- 25 דקות.
  • 5 מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כרבע שעה עד להזהבה.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית יציקה (עם ציפוי טפלון/קרמי).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 13.5% 33.9% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב