דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 191 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט חצילים ופטריות
קיש חצילים בשילוב פטריות
  • אופן הכנת הבצק:
  • 1 במעבד מזון לשים את הקמח, החמאה והמלח, ולעבד עד לקבלת בצק פירורי.
  • 2 להוסיף את הביצה ולעבד רק עד לקבלת כדור בצק.
  • 3 לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
  • אופן הכנת המלית:
  • 1 לקלוף ולפרוס את החציל לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
  • 2 לטגן את החציל בשמן עד להשחמה ולהוציא לנייר סופג.
  • 3 לפרוס את הפטריות לפרוסות.
  • 4 בקערה לערבב את השמנת, הביצים והתבלינים.
  • אופן הרכבת הטארט:
  • 1 מרדדים על משטח מקומח את הבצק עד לגודל התבנית.
  • 2 משטחים את הבצק בתחתית ובצידי התבנית.
  • 3 מניחים את פרוסות החציל מעל הבצק.
  • 4 מעל החצילים מניחים בשכבה אחת את הפטריות הפרוסות.
  • 5 מעל הירקות שופכים את תערובת השמנת והביצים.
  • 6 מכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה, עד שהטארט משחים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גבינות אבל הטעם של החציל כאן דומיננטי מאוד ויש לקחת זאת בחשבון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 39.4% 15.8% 42.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב