דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוגת בשר
מי אמר שלא ניתן להכין עוגות מבשר?
  • 1 מטגנים את הבצל עם בשמן עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפטריות והשום, ממשיכים בטיגון למשך כ- 5 דקות נוספות ומצננים.
  • 2 בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי עוגת הבשר (כולל הבצל והפטריות שטוגנו).
  • 3 משמנים קלות בעזרת ספריי שמן תבנית קוגלהוף, משטחים בתחתית התבנית כ- 2/3 מכמות הבשר, מהדקים היטב, מניחים את הביצים הקשות מעל (כמו בתמונה), מכסים את הביצים הקשות בבשר הנותר ומהדקים היטב.
  • 4 מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כשעה עד שעה וחצי. מסירים את הכיסוי וממשיכים באפייה כחצי שעה נוספת (אפשר להוריד את החום ל- 180 מעלות). מצננים מעט את התבנית (לפחות חצי שעה) והופכים על צלחת הגשה. מתקבלת עוגת בשר עם ביצים קשות מפתיעה וטעימה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בפטריות משימורים (קצוצות דק).

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 22.8% 58.2% 16.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב