דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 378 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פילה בקר עם פטריות ויין אדום
ארוחת צהריים גורמה
  • 1 חותכים גס את פטריות הפורצ`יני היבשות (אפשר לקרוע גם עם הידיים) ושמים בכוס עם המים הרותחים.
  • 2 יוצקים את שמן הזית בסיר, ממליחים ומפלפלים את הבשר לפי הטעם וצורבים מכל הצדדים.
  • 3 מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בקערה.
  • 4 לתוך הסיר מוסיפים את בצלי השאלוט ומטגנים קלות. מוסיפים את השום ואת פטריות השמפיניון והפורטבלו, ומערבבים היטב.
  • 5 מוסיפים את היין האדום ומאדים מעט. מוסיפים את הכוס עם המים החמים והפטריות בתוכם לתוך הסיר, ממליחים ומפלפלים.
  • 6 מערבבים היטב ומוסיפים את הבשר עם כל הנוזלים שהצטברו בקערה, מערבבים הכל ביחד ומבשלים כ- 20-30 דקות בלי מכסה תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזלים בסיר מסמיכים.
  • 7 מערבבים ומורידים מהאש, מסדרים בקערות הגשה, מפזרים מעל בצל ירוק ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 28.4% 58.7% 10.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב