דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (כ- 18 קציצות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות תפוחי אדמה וגזר
קציצות תפו"א וגזר נהדרות
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה במים, מקלפים ומרסקים למרקם של פירה.
  • 2 את הבצל והגזר מגרדים בפומפייה (בנפרד), מעבירים את הבצל למסננת, לוחצים וסוחטים מנוזלים.
  • 3 מעבירים הכל לקערה ומוסיפים את השמיר, פירורי הלחם, קמח החומוס, הביצה והתבלינים, מערבבים היטב ומשהים כרבע שעה.
  • 4 יוצרים קציצות בצורה הרצויה (כל פעם מרטיבים מעט את הידיים), טובלים בביצה טרופה ומטגנים בשמן עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים על נייר סופג.
  • 5 פשוט וטעים - בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון (1/4 כוס). יש לטגן בשמן לפי הצורך. הערך התזונתי לא כולל את החוואייג` לבישול. מי שרוצה יכול לאפות במקום לטגן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 19% 14.5% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב