מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים בטעם נפלא
- 1 לחמם את השמן בסיר שטוח.
- 2 להכניס את חלקי העוף ולטגן משני הצדדים עד להשחמה.
- 3 לקצוץ את עלי הסלק לעובי 1 ס"מ.
- 4 להוסיף לסיר את עלי הסלק, השום, הלימון כבוש והתבלינים ולערבב.
- 5 להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
- 6 לבשל על אש נמוכה במשך שעה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
להגיש לצד אורז לבן.
הערך התזונתי לא כולל את עלי הסלק וממרח הלימון הכבוש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1% |
30.5% |
64.6% |
3.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב