דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

  • פרגיות - ירך עוף - 6 יחידות - סה"כ (1.35 ק"ג)
    או שוקיים (או מעורבב)
  • שום - 5 שיניים
    קצוצות
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • פפריקה - כף גדושה
    מתוקה
  • כורכום - כפית שטוחה
  • מים - 3 כוסות - סה"כ (720 מ"ל)
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון העוף
  • עלי סלק - חבילה - 4-5 עלים.
  • ממרח לימון כבוש - כף אחת

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי עוף בעלי סלק ולימון כבוש
ארוחת צהריים בטעם נפלא
  • 1 לחמם את השמן בסיר שטוח.
  • 2 להכניס את חלקי העוף ולטגן משני הצדדים עד להשחמה.
  • 3 לקצוץ את עלי הסלק לעובי 1 ס"מ.
  • 4 להוסיף לסיר את עלי הסלק, השום, הלימון כבוש והתבלינים ולערבב.
  • 5 להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
  • 6 לבשל על אש נמוכה במשך שעה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש לצד אורז לבן.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הסלק וממרח הלימון הכבוש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 30.5% 64.6% 3.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב