דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מקלות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מקלות קינמון וקוקוס
נישנוש מתוק וטעים
  • 1 לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
  • 2 על תבנית תנור להניח את נייר האפייה.
  • 3 על משטח עבודה להניח את בצק העלים, לרדד מעט ולמרוח בביצה טרופה (להשאיר מעט למריחה לאחר כך).
  • 4 בקערה לשים את הקינמון, הסוכר החום והקוקוס. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 לפזר על הבצק מעט מהתערובת (לפי הטעם - להשאיר לאחר כך).
  • 6 לחתוך את הבצק לרצועות (מקלות) בעובי של 1 ס"מ לערך, ולחתוך את הרצועות לחצי.
  • 7 בשלב הזה יש להעביר כל רצועה אל התבנית אך לפני כן, יש לסובב לצורת סוכריה ולהניח על התבנית (כך את כולם). למרוח שוב בביצה מעל ולפזר מעט מהתערובת שנשארה.
  • 8 להכניס לתנור לכ- 15 דקות לערך עד להזהבה.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: נייר אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 28.3% 8.4% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב