דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק תירס כמו שהסינים אוהבים
מרק תירס סיני ביתי
  • 1 להניח בסיר את התירס כולל המיץ מקופסת השימורים, למלא במים ולהניח על הגז.
  • 2 להוסיף את הבצל הירוק והבצל הלבן ולהביא לרתיחה.
  • 3 כשהמרק רותח יש להוסיף את אבקת המרק, לערבב ולהנמיך את האש.
  • 4 לוקחים את חצי כוס המים ומערבבים את כף הקמח (או הקורנפלור) עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 5 את המים עם הקמח מוסיפים למרק כאשר הוא במצב רתיחה בהדרגה, ומערבבים תוך כדי.
  • 6 מוסיפים את רוטב הסויה והפלפל שחור ומערבבים.
  • 7 את הביצה משקשקים בקערית, שופכים לאט לאט למרק ומערבבים תוך כדי.
  • 8 מבשלים עוד מספר דקות וזהו - הרי לכם מרק תירס סיני מהסרטים.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.5% 8.4% 18.6% 57.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב