דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (כ- 18 לביבות אורז (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות אורז אפויות
מנה שנולדה משאריות של אורז של שבת
  • 1 מטגנים במחבת את הבצל בשמן עד להזהבה קלה ומצננים.
  • 2 מערבבים את כל המצרכים בקערה ומוסיפים גם את הבצל המטוגן. טועמים ואם צריך להוסיף מעט מלח אז מוסיפים (מכיוון שיש לקחת בחשבון שהאורז כבר בושל לפני עם מלח).
  • 3 מניחים (אפשר בעזרת כף) כמות בגודל הרצוי על תבנית עם נייר אפייה (גודל של לביבות). משפריצים מעט ספריי על כל לביבה.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להשחמה קלה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 17% 17.2% 60.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב