דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס פטריות וגבינה
מאפינס קל להכנה וטעים נורא
  • 1 לקצוץ את הפטריות (להשאיר 3 פטריות שלמות בצד).
  • 2 להכניס את כל המצרכים מלבד הפטריות השלמות לקערה, ולערבב עד לקבלת תערובת הומוגנית (אחידה).
  • 3 לשמן 12 תבניות מאפינס ולהעביר לתוכן מתערובת המאפינס עד ל- 3/4 גובה התבנית.
  • 4 לפרוס את הפטריות השלמות ל- 4 פרוסות ולהניח פרוסה בכל תבנית.
  • 5 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ- 20-25 דקות, עד שהמאפינס משחימים. הרי לכם מאפינס פטריות וגבינה מושלמים!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם סלט ירקות.

ציוד נדרש: 12 תבניות מאפינס.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 25.7% 23.8% 46.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב