מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 602 גרם למנה\יחידה (כ- 7 מנות)
- כרע עוף - 7 יחידה - סה"כ (2.45 ק"ג)
- בטטה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (626 גרם)
- פטרוזיליה - שורש בינוני (40 גרם)
- סלרי - כרפס - ראש (520 גרם)
- גזר - 2 יחידה בינונית ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
- בצל - 2 יחידה בינונית - סה"כ (250 גרם)
- המשרה
- שמן זית - 4 כף - סה"כ (40 מ"ל)
- שום - 4 שן
- חרדל - כפית (7 גרם)
- תימין - 2 גבעול - סה"כ (2 גרם)
- פפריקה - כף שטוחה
- מלח - כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כרעיים בתנור עם מגוון ירקות שורש
- 1 מערבבים את כל חומרי המשרה חוץ מעלי התימין.
- 2 מערבבים את המשרה עם כרעי העוף והירקות, ומפזרים את התימין מעל.
- 3 מכניסים לתנור טורבו שחומם מראש ל- 200 מעלות לשעה (חוץ מהבטטות).
- 4 באמצע האפייה (לאחר חצי שעה) הופכים את הכרעיים והירקות, ובשלב הזה מוסיפים את הבטטות.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
אני לא השתמשתי בבצל סגול אך מומלץ מאוד להוסיפו.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.5% |
15.9% |
63.5% |
17.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב