מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 602 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- העוף והירקות
- כרעי עוף - 7 יחידות - סה"כ (2.45 ק"ג)
- בטטות - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (626 גרם)
- פטרוזיליה - שורש בינוני (40 גרם)
- סלרי - כרפס - ראש (520 גרם)
- גזרים - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
- בצלים - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
- המשרה
- שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
- שום - 4 שיניים
- חרדל - כפית (7 גרם)
- פפריקה - כף שטוחה
- מלח - כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- לפיזור מעל
- תימין - 2 גבעולים - סה"כ (2 גרם)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כרעיים בתנור עם מגוון ירקות שורש
- 1 מערבבים היטב את כל מצרכי המשרה.
- 2 מערבבים את המשרה עם כרעי העוף והירקות, מעבירים אל תבנית אפייה ומפזרים את התימין מעל.
- 3 מכניסים לתנור טורבו שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כשעה (חוץ מהבטטות). באמצע האפייה (לאחר כחצי שעה) הופכים את הכרעיים והירקות, ובשלב הזה מוסיפים את הבטטות.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
אני לא השתמשתי בבצל סגול אך מומלץ מאוד להוסיפו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.5% |
15.9% |
63.5% |
17.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב