דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קציצות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף עם בטטה והפתעה
הילדים בטוח ישאירו צלחת ריקה
  • 1 לטחון את חזה העוף ולהניח בקערה.
  • 2 לקצוץ דק את הבצל והפטרוזיליה ולהוסיף לקערה.
  • 3 לבשל את הבטטה, לקרר, לרסק ולהוסיף לקערה.
  • 4 להשרות את פרוסות הלחם במים, לסחוט, לקצוץ ולהוסיף לקערה.
  • 5 להוסיף מלח, אבקת מרק, פלפל שחור וביצה.
  • 6 להוסיף 2 כפות פירורי לחם ולערבב היטב את כל העיסה.
  • 7 לחצות כל כדור ביסבול לשניים.
  • 8 לשים בקערה נפרדת את 2 כפות פירורי הלחם שנותרו.
  • 9 לקחת ביד את חצי הביסבול ולעטוף אותה מכל הכיוונים בעיסת הבשר. לשטח אותה למעין קציצה.
  • 10 לטבול את הקציצה בפירורי הלחם.
  • 11 לחמם במחבת את השמן ולטגן את כל הקציצות עד להשחמה.
  • 12 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל טעם של ביסבול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 23.5% 33% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב