דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות (16 ממולאים))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תחתיות ארטישוק עם בשר
מעדן ארטישוק עם בשר
  • הכנת התחתיות הממולאות:
  • 1 להניח בקערה את בשר הבקר הטחון.
  • 2 לקצוץ דק את הפטרוזיליה והבצל, למעוך את השום ולהוסיף הכל לקערה.
  • 3 להשרות את הלחם במים, לסחוט, לקצוץ ולהוסיף לקערה.
  • 4 להוסיף את הביצה, לתבל במלח ובפלפל השחור ולערבב היטב.
  • 5 ליצור קציצות מתערובת הבשר.
  • 6 למלא כל תחתית ארטישוק בקציצת בשר ולהניח בצד.
  • הכנת הרוטב:
  • 1 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן (בסיר רחב).
  • 2 להוסיף את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, המים, המלח, הפלפל השחור והסוכר, ולהביא לרתיחה.
  • 3 להניח בעדינות את הארטישוקים הממולאים בסיר ולבשל כ- 45 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
27% 13.9% 36.8% 22.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב