דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תחתיות ארטישוק עם בשר
תחתיות ארטישוק עם בשר
תחתיות ארטישוק עם בשר
מעדן ארטישוק עם בשר

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות (16 ממולאים))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • הכנת התחתיות הממולאות:
  • 1 להניח בקערה את בשר הבקר הטחון.
  • 2 לקצוץ דק את הפטרוזיליה והבצל, למעוך את השום ולהוסיף הכל לקערה.
  • 3 להשרות את הלחם במים, לסחוט, לקצוץ ולהוסיף לקערה.
  • 4 להוסיף את הביצה, לתבל במלח ובפלפל השחור ולערבב היטב.
  • 5 ליצור קציצות מתערובת הבשר.
  • 6 למלא כל תחתית ארטישוק בקציצת בשר ולהניח בצד.
  • הכנת הרוטב:
  • 1 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן (בסיר רחב).
  • 2 להוסיף את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, המים, המלח, הפלפל השחור והסוכר, ולהביא לרתיחה.
  • 3 להניח בעדינות את הארטישוקים הממולאים בסיר ולבשל כ- 45 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)25473
חלבונים (גרם)25.71 7.4
פחמימות (גרם)165
מתוכן סוכרים (גרם)1.86 0.54
שומנים (גרם)9.69 2.79
מתוכם שומן רווי (גרם)2.33 0.67
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)79.12 22.78
נתרן (מ"ג)695.39200.26
סיבים תזונתיים (גרם)18.87 5.43
מים (גרם)153.0244.07
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)20.25.82
ויטמין B (מ"ג)4.971.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.05
ויטמין B3 (מ"ג)3.811.1
ויטמין B5 (מ"ג)0.590.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.350.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.524.47
ויטמין B12 (מק"ג)1.620.47
ויטמין C (מ"ג)15.44.43
ויטמין D (מק"ג)0.170.05
ויטמין E (מ"ג)0.770.22
ויטמין K (מק"ג)27.848.02
סידן (מ"ג)25.997.48
ברזל (מ"ג)2.170.63
מגנזיום (מ"ג)20.655.95
זרחן (מ"ג)161.6646.55
אבץ (מ"ג)4.251.22
אשלגן (מ"ג)301.9686.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.90.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.230.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.640.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.910.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.850.53

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
27% 13.9% 36.8% 22.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.